Plaatwerk tot 4 meter

Projecten en producten op maat

Korte doorlooptijden

Kwaliteit én snelle levertijd!

Met ons moderne machinepark is het mogelijk om maatwerk te leveren van goede kwaliteit. Wij denken mee met oplossingen voor vragen van allerlei type klanten uit verschillende branches.

Doordat we de basismaterialen altijd op voorraad hebben, leveren we met korte doorlooptijden. Enkelstuks tot middelgrote series verwerken wij binnen een week.

Trots op onze collega's

Directeur

Leon

“In 2005 heb ik Vlonder Plaatwerk mede opgericht. En sinds 1986 ben ik bezig met metaalbewerking. Het geeft voldoening om te zien dat klanten blij zijn met het werk dat we leveren. Dit is een drijfveer voor het team om door te gaan met wat we doen en waar we goed in zijn. Daar ben ik trots op!”

Bedrijfsleider

Jasper

“Sinds begin 2022 ben ik onderdeel van Vlonder Plaatwerk en stippel ik samen met Leon de koers uit. Ik ben er trots op dat onze mensen samen een ontzettend fijn en loyaal team vormen. Elke dag staan we klaar voor onze klanten.”

Financiële administratie

Loes

“Sinds een jaar heb ik de taken van mijn moeder overgenomen en beheer ik de financiële administratie. Ik ben trots op de medewerkers. Op hun inzet, toewijding en vakmanschap. Dit draagt bij aan het succes van Vlonder Plaatwerk en de kwaliteit van de producten die we maken.”

Projectleider

Luuk

“Sinds 14 jaar werk ik bij Vlonder Plaatwerk. De werksfeer is prettig, en ik ervaar veel vrijheid en uitdaging in mijn werk. Ik vind het mooi om te zien hoe wat vooraf is bedacht, terugkomt in de praktijk. Ik ben trots op mijn werk als een klant tevreden is na oplevering van een project.”

Werkvoorbereider / Tekenaar

Bas

“Al ongeveer 10 jaar ben ik werkzaam in de metaalindustrie. Mijn werkzaamheden als werkvoorbereider en tekenaar zijn erg afwisselend. De diversiteit van de opdrachten maakt mijn werk uitdagend. Ik vind het leuk om te zien hoe de opdrachten die ik teken, worden gemaakt tot producten.”

Werkvoorbereider / Tekenaar

Bart

“Ruim 10 jaar geleden begon ik aan de knipschaar. Door de jaren heen heb ik gewerkt aan de laser en de kantbank, en nu werk ik op kantoor als tekenaar. Ik vind het prachtig om verschillende aspecten van het bedrijf te ervaren en ga met veel plezier naar mijn werk.”

Werkvoorbereider / Tekenaar

Rick

“Vlonder Plaatwerk is een gezellig en groeiend bedrijf. Ik heb de kans gekregen om hier te komen werken, ook al heb ik weinig tot geen ervaring in de metaalbranche. Elke dag leer ik wel iets nieuws over metaal en HiCAD. “

Kantbank operator

Hans

“Al 38 jaar werk ik in de metaalbranche, en sinds het allereerste begin bij Vlonder Plaatwerk. Als kantbank operator mag ik werken met mooie, moderne machines. Iedere dag maken we samen als team mooie producten en projecten.”

Laser operator

Lars

“Ik werk met fijne collega’s in een ruime werkplaats met goede en moderne machines. Ik begon zonder enige ervaring in het lasersnijden en ben inmiddels doorgegroeid tot zelfstandig laseroperator. Daar ben ik best trots op. “

Plaatwerker

Ferry

“Werken in een kleiner bedrijf past bij mij. Ik heb het goed naar mijn zin en werk met gezellige collega’s. Ik ben er trots op dat ik zelfstandig aan de lasersnijmachine sta.”

Plaatwerker

Mateusz

“Hoe accurater ik mijn werk doe, hoe vloeiender de orders door het gehele productieproces lopen. Het draait hier niet alleen om productiviteit, maar ook om goede relaties binnen het team. Ik werk hier met veel plezier en ervaar de warmte van een familiebedrijf.”

Leerling plaatwerker

Kay

“Elke dag is een nieuwe kans om te leren. Vlonder Plaatwerk is voor mij een fijne werkplek om te groeien in mijn vakgebied.”

Leerling plaatwerker

Luc

“Ik begon met een 10-weekse stage en werk inmiddels een jaar op contract. Ik ben er trots op dat ik met verschillende machines kan werken en veelzijdig inzetbaar ben. Het werk is erg leuk, maar de gezellige collega’s maken het nog leuker.”

Lasser

Wessel

“Mijn werk is gevarieerd en uitdagend. Het mooiste vind ik dat we producten maken van begin tot eind. Ik werk al meer dan 13 jaar als lasser en deel mijn kennis en ervaring graag met andere collega’s. Ik ben er trots op dat we samen de werkplaats netjes houden en mooie dingen maken.”

Lasser

Siebe

“In de ruim 10 jaar dat ik werk als lasser, heb ik aan heel wat projecten meegewerkt. Het meest trots ben ik op de Peka Kroef projecten. “

Lasser

Jop

“De combinatie tussen de werkplaats en het werken op locatie vind ik super. Het meest trots ben ik op projecten die we van a tot z maken. Ik werk 7 jaar in de metaalbranche en ongeveer 1 jaar bij Vlonder Plaatwerk. Ik ervaar veel vrijheid in de manier van werken.”

Lasser

Edwin

“Ik werk al 31 jaar in de metaalbranche en ben vanaf 2005 verbonden met Vlonder Plaatwerk. De gezonde werkinstelling en de goede sfeer zijn kenmerkend. Ik ben vooral trots op projecten die we van ontwerp en fabricage tot aan de montage realiseren.”

Lasser

Edwin

“Sinds 1999 werk ik in de metaalbewerking en vanaf 2005 ben ik verbonden met Vlonder Plaatwerk. Ik werk graag met deze gezellige mensen. De meeste voldoening haal ik uit het werken aan een compleet product met alles erop en eraan, zoals het bouwen van testkasten.”

Laseroperator

Patrick

“Ik werk graag voor Vlonder Plaatwerk. Ze denken mee met de klant én met het personeel. Ruim 30 jaar werk ik als laseroperator. Als de klant tevreden is over de kwaliteit die we afleveren, dan ben ik trots op mijn werk.”

Vacature

Ben jij ook sterk in plaatwerk?

Wil je graag deel uitmaken van ons team? Kijk dan eens bij onze vacatures.

Opleiden vinden wij belangrijk

Kennis opdoen is belangrijk, maar toch leer je het állermeeste door te ervaren in de praktijk. Gewoon door mee te draaien met alle onderdelen van de metaalbewerking.

Bij ons is er altijd plaats voor één à twee BBL-studenten. En of je nu tien weken of een aantal jaar bij ons komt meedraaien, je krijgt altijd alle facetten van ons bedrijf te zien. Snuffelstages om kennis te maken met de metaalindustrie zijn in overleg mogelijk. Graag zelfs!

“Vlonder Plaatwerk is een betrouwbare en zeer gewaardeerde leverancier. Vlonder denkt met ons mee en hebben we een keer een spoedklus proberen ze dat te realiseren. Problemen ervaren we niet en als er eens iets fout gaat, wordt het snel weer opgelost.”

dhr. P. Rovers – Rometa Metaalproducten uit Uden

“Betrouwbare doorzetters die hun afspraken nakomen, de klus klaren binnen de tijd en dat tegen een markt conform tarief! Meedenkend met onze engineering projecten. Wij zijn dus zeer goed tevreden over jullie!”

dhr. T. van Loon – Aviko Rixona uit Venray

“Wij zijn tevreden over de kwaliteit en positief over de mensen waar wij mee samenwerken. Wij worden blij van de materialen die we geleverd krijgen het ziet er altijd top uit precies wat we zoeken.”

dhr. R. Kanters – Van Berlo Groep B.V. uit Veghel