Plaatwerk tot 4 meter

Projecten en producten op maat

Korte doorlooptijden

Wij houden van een uitdaging


Wij gaan geen uitdaging uit de weg en pakken projecten met beide handen aan. Dus, heb je een vraag of wil je graag meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken met je mee!

 

Heb je een lopende bestelling?

Bel ons of stuur een mail. Wij vertellen je graag de status van jouw bestelling.

KvK 17173588

BTW-nummer NL813895418B01

  Ik zoek een oplossingIk heb een vraag over mijn bestelling  Veelgestelde vragen

  Dagelijks krijgen wij interessante vragen binnen over maatwerk en plaatwerk. Om alvast wat prangende vragen bij je weg te nemen hebben we de meest voorkomende vragen op een rij gezet.

  Zit jouw vraag er niet tussen? Laat dan van je horen.

  Doordat we de basismaterialen altijd op voorraad hebben, leveren we met korte doorlooptijden. Enkelstuks tot middelgrote series verwerken wij binnen één week.

  Wij werken met HiCAD, dus als je tekeningen met extensie .sza aanlevert, kunnen we ze direct inlezen. Werk je met een ander tekenpakket, dan gaat onze voorkeur uit naar een 3D tekening in een STEP bestand of 2D tekeningen uit AutoCAD (dwg/dxf). Heb je alleen een pdf of schets? Dan werken wij deze verder voor je uit.

  Jazeker, met alleen een idee kun je ook bij ons naar binnen lopen (of een afspraak maken). We werken jouw idee samen uit tot een schets die we vervolgens verder uitwerken en gereed maken voor productie.

  Ja, ook particulieren zijn welkom bij ons.

  VOOR WIE WE WERKEN

  “Betrouwbare doorzetters die hun afspraken nakomen, de klus klaren binnen de tijd en dat tegen een markt conform tarief! Meedenkend met onze engineering projecten. Wij zijn dus zeer goed tevreden over jullie!”

  dhr. T. van Loon – Aviko Rixona uit Venray

  “Wij zijn tevreden over de kwaliteit en positief over de mensen waar wij mee samenwerken. Wij worden blij van de materialen die we geleverd krijgen het ziet er altijd top uit precies wat we zoeken.”

  dhr. R. Kanters – Van Berlo Groep B.V. uit Veghel

  “Vlonder Plaatwerk is een betrouwbare en zeer gewaardeerde leverancier. Vlonder denkt met ons mee en hebben we een keer een spoedklus proberen ze dat te realiseren. Problemen ervaren we niet en als er eens iets fout gaat, wordt het snel weer opgelost.”

  dhr. P. Rovers – Rometa Metaalproducten uit Uden