Plaatwerk tot 4 meter

Projecten en producten op maat

Korte doorlooptijden

Inmeten

In minder dan twee minuten meten wij de omgeving in 3D


Met de 3D laserscanner voeren we projecten nog nauwkeuriger en efficiënter uit. Dankzij de Leica RTC360 hebben we de nieuwste technologie in huis. Het 3D inscannen van bijvoorbeeld een fabriek, bouwplaats of woonhuis is hiermee snel geregeld. In minder dan twee minuten beschikken we over scherpe HDR-beelden (High-Dynamic Range) van de omgeving.

Hoe werkt de 3D laserscanner?
De 3D laserscanner maakt een 3D model (puntenwolk) van alle scans en meet twee miljoen punten per seconde. Wij importeren deze puntenwolk in ons 3D CAD-programma, Hicad. Tegelijkertijd maakt de camera een 3D foto. Hierdoor is het mogelijk om met grote nauwkeurigheid te modelleren. Zo past het ontwerp perfect in de omgeving en het sluit naadloos aan op bestaande onderdelen zoals: bordessen en trappen in een industriële omgeving of uitdagende objecten die plaatwerk-bekleding nodig hebben.

Engineering

Naar de tekentafel


Heb je een idee of schets? Loop gewoon eens binnen bij ons in Boekel of neem contact op. Wij denken graag met je mee en komen tot een oplossing op maat. Wil je liever een compleet tekeningenpakket bij ons aanleveren? Geen probleem.

Inmeten op locatie is ook mogelijk. Met onze 3D laserscanner voeren we projecten nog nauwkeuriger en efficiënter uit. In minder dan twee minuten beschikken we over scherpe HDR-beelden van de omgeving. Dit is de basis voor de tekeningen in het 3D CAD-programma.

Maatwerkproductie

Wij denken met je mee
Wij maken het!


Ben je tevreden met het definitieve ontwerp? Dan gaan wij aan de slag met de productiefase. Wij maken halffabrikaten en eindproducten van staal, RVS en aluminium. Met ons moderne machinepark produceren wij kwalitatief en snel.

Lasersnijden, ponsen, machinaal ontbramen, kanten, en ga zo maar door. Wij doen het! Doordat we de basismaterialen altijd op voorraad hebben, leveren we met korte doorlooptijden. Enkelstuks tot middelgrote series verwerken wij binnen een week.

Lassen

Lassen, samenstellen, we doen het allemaal. Hoe?


Door gebruik te maken van verschillende lastechnieken, zoals MIG/TIG, puntlassen en stiftlassen. Wij zijn gespecialiseerd in het lassen van RVS en aluminium in zowel enkel stuks als kleine series. Worden de series groter dan zetten we onze lasrobot in waarmee we ook MIG en TIG kunnen lassen.

Transport

Zelf ophalen of laten bezorgen?


Heb je de producten snel nodig? Dan is zelf ophalen de allersnelste manier. Maar we kunnen ook bij jou op locatie bezorgen. Regelmatig doen we een ronde in de regio en kunnen we je bestelling bij jou aan de deur bezorgen. Dat doen we altijd in overleg; qua datum, tijd en kosten.

Montage (voor food sector)

Hulp nodig met monteren?


Alles wat wij maken verlaat stevig en goed verpakt onze werkplaats. Het is ook mogelijk dat onze monteurs op locatie komen om jouw maatwerkproducten te monteren. Dit doen wij altijd op aanvraag.

Veelal monteren wij op locatie bij bedrijven in de voedingsindustrie. Ben jij tevreden over het resultaat? Dan zijn wij dat ook.

Wij houden van een uitdaging


Kleinschalige of grootse projecten. Zeer complex of relatief eenvoudig. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en pakken projecten met beide handen aan. Dus, heb je een vraag of wil je graag meer informatie?

Neem gerust contact met ons op. Wij denken met je mee!

 

Heb je een lopende bestelling?

Bel ons of stuur een mail. Wij vertellen je graag de status van jouw bestelling.

    Ik zoek een oplossingIk heb een vraag over mijn bestelling