Plaatwerk tot 4 meter

Projecten en producten op maat

Korte doorlooptijden

Een schets kan al genoeg zijn

Het aanleveren van een handschets of pdf is voldoende. Wij werken het vervolgens uit tot een 3D tekening en hebben indien nodig afstemming voordat het in productie gaat. Bij handschetsen/pdf’s is het van belang dat eventuele aanzichten volgens de Amerikaanse projectie worden opgezet.

Aanleveren digitale tekeningen

Digitale tekeningen aanleveren in bestandsformaat AutoCAD (dwg/dxf), HiCAD (sza), IFC-bestand of universeel 3D bestand (step of stp). In het geval van dxf-bestanden is het van belang dat aanzichten volgens de Amerikaanse projectie worden opgezet. Digitale tekeningen in schaal 1 : 1 en eenheden in millimeters.

STEP

Indien meerdere bestanden worden aangeleverd van hetzelfde product, is het STEP-bestand leidend (tenzij anders overeen gekomen). Bij tegenstrijdigheden in tekenwerk is het STEP-bestand leidend.

Contouren

Als er lijnen (contouren) gegraveerd moeten worden, dient dit tekstueel worden aangegeven in de begeleidende mail en/of inkoopbon. In het geval er dxf’s worden aangeleverd, zijn de kleuren als volgt: witte lijnen = snijcontour, gele lijnen = graveren (contourlijnen), alle andere kleuren / lijnen wordt niets mee gedaan. Indien een zichtzijde van belang/gewenst is, moet dit duidelijk worden aangeven op de tekeningen.

Betrouwbare doorzetters

Met passie voor techniek maken wij alles van staal, RVS en aluminium. Samen komen we tot een oplossing voor jouw vraag. Wij denken met je mee.

Engineering

Het begint bij een idee of een schets. Wij denken graag met je mee en komen tot een oplossing op maat. Wil je liever een compleet tekeningenpakket bij ons aanleveren? Ook dat is mogelijk.
Lees meer

Maatwerkproductie

Wij maken halffabrikaten en eindproducten van staal, RVS en aluminium. Met ons moderne machinepark produceren wij kwalitatief en snel. Lasersnijden, ponsen, machinaal ontbramen, kanten, lassen, en ga zo maar door. Wij doen het!
Lees meer

MACHINEPARK

In onze ruime werkplaats mogen we dagelijks aan de slag met ons modern machinepark. Goed materiaal is namelijk ’t halve werk. Klik door en zie waar wij elke dag mee mogen werken.
Lees meer

Over Vlonder Plaatwerk

Met passie voor techniek maken wij alles van staal, RVS en aluminium. Het is ons vak: van engineering en productie tot aan de montage. Eén ding is zeker: samen komen we tot een oplossing voor jouw vraag. Wij denken met je mee. Wij maken het!