OVER VLONDER PLAATWERK

Vlonder Plaatwerk BV is 1 januari 2005 opgericht. Onze werkzaamheden zijn te verdelen in engineering, productie en montage.
Vlonder Plaatwerk is toeleverancier op klantspecificatie van producten in onder andere staal, RVS en aluminium. Onze kracht is dat wij alle deelgebieden binnen de metaalbewerking beheersen, waardoor wij vrijwel altijd aan de wensen van de klant kunnen voldoen.
Het team van Vlonder bestaat uit 15 medewerkers en varieert van jonge tot ervaren krachten. Vlonder is aangesloten bij de Metaalunie en is een erkend leerbedrijf van SBB. Het SBB is verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven.
We investeren in opleidingen en trainingen van onze medewerkers, evenals in het machinepark en hulpmiddelen. Hierdoor zijn we in staat slagvaardig te produceren en hoogwaardige kwaliteit te bieden. En doordat we de basismaterialen – zoals staal, verzinkt staal, roestvaststaal en aluminium – op voorraad hebben, kunnen we snelle levertijden realiseren.

KWALITEIT

Door een modern machinepark zijn we in staat goede kwaliteit te leveren.

SNELLE LEVERTIJD

Met name enkelstuks en kleine tot middelgrote series kunnen efficiënt en met korte doorlooptijden verwerkt worden.

MAATWERK

Van idee of schets van de klant tot aan een aangeleverd tekeningenpakket. Vlonder staat voor u klaar.

BRANCHES

Onze kracht is dat wij alle deelgebieden binnen de metaalbewerking beheersen, waardoor wij vrijwel altijd aan de wensen de klant kunnen voldoen.

Diversen / specialiteiten

Kappen en beplating / bouw

RVS trappen en balustrades

Voedings- en levensmiddelenindustrie